diumenge, 20 de gener de 2013

El Quadern al Pallars i les seves valls: Vall de Cardós i Salàs de Pallars

El diumenge ens el vam agafar amb calma, la nostra intenció al pujar fins el Pallars Sobirà era visitar Aigüestortes, i això ho havíem fet el dia anterior, així que ens vam agafar el dia amb tranquil·litat. Com ja havíem visitat la Vall Ferrera (divendres) i la Vall d’Àneu (dissabte) només ens quedava per un cop d’ull a la Vall de Cardós. Vam baixar d’Àreu, i ens vam adreçar fins Ribera de Cardós (situació).
image
Ribera de Cardós la vam visitar de forma ràpida, per acabar el dia a Salàs de Pallars, lloc que vam visitar el Museu de les Botigues.
image
Aquest Museu és peculiar, consisteix en petits locals ambientats amb oficis de fa un grapat d’anys, així que podeu veure una farmàcia, perruqueria, estanc i economato com eren fa més d’unes quantes dècades.
image
La visita és comentada per un guia fent que la visita de prop de des hores sigui molt recomanable. Si us interessa fer aquesta visita, cosa que us recomanem molt, mireu a internet els horaris i dies en que ho fan, ja que per desgracia la possibilitat de fer la visita no és massa freqüent.
image
I fins aquí la nostra experiència pels Pallars i les seves Valls, un dels llocs més macos que podeu visitar a Catalunya.