dimecres, 25 de gener de 2017

El Quadern a Castellà i Lleó: De camí a Sòria, La Granja de San Ildefonso

Continuem amb el nostre viatge a Castellà i Lleó. En aquest ocasió us parlarem del camí de Segòvia a Sòria, particularment de la parada per visitar el Palau Reial de la Granja de San Ildefonso.

Aquest palau situat en la petita localitat de la Granja de San Ildefonso (Segòvia) data del segle XVIII i al igual que molts palaus reials, gaudeix d’una estètica molt aconseguida i d’una voluptuositat imponent.

Aquí vam fer una visita guiada pel seu interior així com una passejada lliure pels seus jardins. En aquest palau es troba una de les col·leccions de tapissos més importants d’Espanya, amb peces úniques dels Reis Catòlics.

A l’interior no es poden fer fotografies, així que no us podem mostrar cap instantània de l’indret, però si que òbviament es pot fotografiar l’exterior del palau.

Després de la visita al palau reial vam posar rumb a Sòria. Un camí de pobles petits travessats per la Rivera del Duero.

Vam para a dinar a San Esteban de Gormaz, però quasi millor passar per alt el menú que vam realitzar allí perquè no passaria a la historia com un dels millors àpats que hem fet en els nostres viatges.