dijous, 26 de gener de 2017

El Quadern a Castellà i Lleó: Sòria

Aquesta és la tercera i darrera entrada dedicat al nostre viatge per terres castellanes, en concret a la ciutat de Sòria.


Després de dormir en una casa rural, a tot li diuen casa amb encant (podeu veure la nostra opinió a Tripadvisor) i de veure que el fred era important, el viatge el vam fer en el pont de la Inmaculada, vam dirigir-nos a Sòria.


El primer que vam fer va ser passejar pel parc de la "Alameda de Cervantes" i donar de menjar als esquirols que viuen allí, una de les costums de habitants de la ciutat.Haviem contractat una nova visita guiada per la ciutat castellana, així que al matí el vam destinar a realitzar aquesta activitat. Sòria no és que tingui masses coses, bàsicament esglésies i poc més, però per visitar-la un dia no perds res. .

Aquí vam poder gaudir d’un altre menjar típic de la zona els “torreznos”, molts bons tot i que no s’ha d’abusar en quantitat.


I després d’un petit passeig per la vora del Duero...


... vam decidir tornar cap a casa i així donar per finalitzat el nostre viatge a Castellà i Lleó, el qual us hem explicat en aquestes tres darreres entrades.