dilluns, 23 d’octubre de 2017

Quadern a Normandia i Bretanya: El Mont Saint-Michel (Normandia)

A part de la segona guerra mundial, Normandia també té un altre indret molt famós i una imatge molt icònica de França, el Mont Saint-Michel, i nosaltres el vam voler dedicar quasi tot un dia per visitar.

Evidentment no es pot accedir amb cotxe al Mont, sinó que s’ha de deixar el cotxe als pàrquings habilitats a uns 5 km de la famosa abadia. Aquest pàrquing té un cost inferior als 10 euros per dia.  Des d’allí es pot accedir caminant per la carretera o ve agafar un bus gratuït que t’apropa al lloc.


Nosaltres a l’anada vam optar per fer el passeig caminant, no arriba a 3 quarts d’hora de passejada, mentre que la tornada ho vam fer amb el transport públic.


S’ha de dir que el que més impressiona del Mont Saint Michel es l’estampa exterior, ja que l’interior es ple de massa gent i l’abadia és maca però no de 10.

Si aneu òbviament no us deixeu la càmera de fotografia ja que podreu treure unes instantànies espectaculars i si us esteu forà estona al lloc, podreu veure com va variant la marea al voltant de la petita illa rocosa.