dimarts, 28 de febrer del 2012

La Bocha

Avui us explicarem una altre experiència gastronòmica gràcies a un val de descompte, en concret de la web Groupalia. Es tracta d’un menú maridatge per a 2 persones per 35 euros al Restaurant-Asador argentí La Bocha de Tarragona. Jo havia anat un parell de cops a aquest restaurant i sempre havia menjat molt bé, però sempre trobava que era una mica car, així quan vaig veure l’oferta, no vaig dubtar a dir-li a l’Ana que l’agaféssim i anéssim a gaudir d’un bon sopar.

El menú de maridatge comptava amb un aperitiu (torrada amb escalivada), entrant (amanida amb formatge de cabra), plat principal (llom alt argentí) i postres (selecció de xocolates), tots els plats acompanyats amb una copa de 4 diferents vins de les Bodegues Clos Barenys, DO de Tarragona. Llegint això, us podeu imaginar que haguéssim estat poc espavilats sinó anàvem.

image

L’experiència? Doncs molt bona, tot i que jo he de dir que tenia tan bon record dels anteriors cops que havia anat a aquell indret, que quan vaig sortir del restaurant em va quedar un regust a la boca que no sabria com definir-ho. L’aperitiu i l’entrant molt bons, el llom alt, potser no és el millor tros de carn que es pot menjar a La Bocha, però també molt gustós. El que va fallar una mica, tot i que la paraula fallar no és la més adequada, van ser els postres. El tast de vins molt ben aconseguit, tot i que jo hagués canviat la darrera copa de vi blanc dels postres, per un tast de cava o per un vi més dolcet. Tot i això podria definir la relació qualitat-preu molt bona.

Nota: un notable ben alt.

(Espero que l’Ana estigui d’acord amb mi)