divendres, 18 de maig del 2012

Visa pour l'image i graellada de carn a Barcelona

Un dels certàmens més reconeguts en el món del periodisme és Visa pour l’image, un recull d’exposicions fotogràfiques que es celebra anualment a la ciutat de Perpinyà (França).

Com a novetat, en aquest 2012 va haver una petita mostra que va abandonar aquesta localitat per portar-la a Barcelona, més concretament al CCCB, així que vam aprofitar aquesta oportunitat per veure aquesta mostra de les millors exposicions que es van poder veure a Perpinyà durant l’edició del 2011 de Visa pour l’image a propet de casa.

image

Més concretament hi havia 2 exposicions de la totalitat que conformen el festival francès, potser poc, però suficient per poder gaudir d’una bona estona de bon fotoperiodisme.

Una de les exposicions anava sobre la desgràcia que va sacsejar l’any passat el Japó amb el terratrèmol i posterior desgracia nuclear. Fotografies impressionants on es podria veure la verdadera magnitud de la tragèdia.

image

Una altre exposició sobre les pel·lícules de narcos que es realitzen a Mèxic, un món desconegut per la gran majoria de gent.

image

Vam aprofitar l’estància a la capital catalana per gaudir d’un altre val de descompte, més concretament d’una graellada de carn al restaurant argentí de Barcelona Viento de Plata. Teníem una graellada complerta, entrant i vi per 29 euros a Groupon.

image

Va estar bé la graellada, bona i abundant, però el problema va ser quan vam agafar postres. Aquí ens van fotre una clavada que es va anar a norris tot el descompte que portàvem de casa. Ja sabeu si agafeu un val descompte d’aquest local, no us sortiu del menú proposat.

Experiència de visa pour l’image per repetir, restaurant argentí, potser no cal amb les opcions que es poden trobar a internet.

Si voleu localitzar el CCCB o el restaurant Viento del Plata, cliqueu-hi.