dimarts, 12 de juny del 2012

Portofino, Salou

Com ja us vam comentar a una altre entrada, el meu aniversari el vam celebrar en família amb un sopar de tapes a Barcelona.
Però com no podia ser menys, sense jo saber-ho i per a la meva grata sorpresa, en Francesc m'havia preparat, per al dia següent sorpreses com anar a sopar fora.
Ja estàvem fora de casa celebrant un altre aniversari familiar per Cambrils, i en sortir del berenar vam agafar el cotxe i ell va començar a conduir.
Jo la zona no és que la conegui a la perfecció, però amb el pas dels mesos més o menys m'hi situo (també ajuda anar llegint els cartells de la carretera xD).
Bé, doncs anàvem en direcció Salou.
En Francesc va aparcar i vam començar a caminar com sense saber on anàvem, però ell sí que ho sabia, sí!
Vam anar a sopar al restaurant Portofino, una pizzeria de les de tota la vida a la zona. Però no per això us imagineu un lloc antic i petit. Ans al contrari! un local gran i modern us espera!
És un restaurant gran i un xic sorollós, però dinàmic i divertit. Hi ha cadires de tota mena i tot color, taules de formes i colors per a tots els gustos. Tant si aneu en parella, amb amics o amb un grup nombrós, estareu bé. Ara bé, si voleu un d'aquells llocs tranquils i còmplices per anar amb la parella, potser aquest no l'és (o com a mínim no l'era aquell dissabte).
Tot i així he de dir que vam estar agust.
Anàvem amb un menú a través de Letsbonus, d'on havíem d'escollir un primer, un segon, un postre i una ampolleta de lambrusco.
La veritat és que no recordo tots els plats que entraven. Com a primers hi havia amanida, carpaccio de vedella... i de segon, pizza al gust, pasta... Però sí que us puc dir el que vam escollir.
Com a primer plat, en Francesc va demanar un plat d'embotits italians, i jo, vitello tonnato, que desconeixia fins a la data. Us ho explico perquè jo no sabia què era (potser vosaltres sí). És un carpaccio, però de vedella cuinada a la sal, amb una salsa de maionesa, tonyina i tàperes per sobre. Molt bona!
image
De segon vam demanar escalopins a la marsala i en Francesc al vi blanc.
Per postres el típic tiramisú i un flam de ricotta molt bo!
image