dimarts, 24 de juliol del 2012

Llamas (Calafell)

En l’anterior entrada us vam explicar el nostre dia al poble de Calafell i el que vam poder veure allí. Però a part de gaudir del lloc, una de les raons principals per la que ens vam voler apropar era per gaudir d’un altre val de descompte. En aquest cas el vam adquirir a la web Restalo.es, i consistia d’un menú amb una xatonada ben catalana de primer i de segon una graellada al Restaurant Llamas, situat a la urbanització de Segur de Calafell, més concretament amunt el turó d’aquesta urbanització.
S’hauria de dir que aquest local o bé el coneixes, o t’han parlat d’ell si ets fora de Calafell, ja que es troba una mica allunyat de la platja, lloc on s’acostuma a aglomerar la gent a Calafell.
Però també vull comentar que aquest restaurant té una força vocació 2.0, reflectit en els seus perfils de Facebook, Twitter, i en la multitud de webs on pots reservar taula via online, així que si el busqueu per la xarxa, el trobareu fàcilment.
El menú consistia en un entrant (a triar cada dues persones): Amanida Il·lustrada o amanida Xató del Baix Penedès i un plat Principal (a compartir) consistent en una gran graellada carn amb: Rostit de tira, botifarra, xoriço, botifarra, panxeta i xai. Tot això acompanyat per patates rostides al caliu i beguda. Ara ve quan us dic el preu, 9,95 euros per persona.
image
Nosaltres vam comprar 4 vals, per anar-hi juntament amb els pares de l’Ana, així que si feu números, us diré que vam sortir com uns senyors per menys de 40 euros en total. Si he de dir la veritat em sembla que al final no els vam pagar nosaltres, sinó que ens van convidar els pares de l’Ana, en això de pagar a vegades se’m va la memòria jeje
La xatonada boníssima, la graellada, podria dir que també va ser molt complerta i apetitosa, i per si fos poc, al final de l’àpat ens van convidar a anar al reservat per fer el cafè. Aquest petit amagatall sota el restaurant és idíl·lic, sobretot en època d’estiu ja que no te n’adones de la calor exterior. A més aquí, el propietari del restaurant, el Sr. Llamas, ens va explicar una mica la seva filosofia de com portar el restaurant. Ho té molt clar, vol treballar, tot i que això comporti baixa preus. Els dies de cada dia pots dinar per 1 euro el plat, i els caps de setmana té un menú complet per menys de 15 euros, en aquests temps que corren, val molt la pena! I sobretot després d’haver provat el seu menjar.
image
Si ho mireu fredament, nosaltres vam pagar a prop de 10 euros per persona, però en condicions normals val 20 (descompte 50%), i pel que vam menjar, qualitat i quantitat, continuaria pagant. He arribat a pagar per pizzes en pseudo-restaurants italians molt més que això!
Ja que portàvem tot el dia voltant (veient Castell i Ciutadella ibèrica) i menjat el menú, vam voler apropar-nos al passeig marítim i fer un gelat, per acabar de fer la tarda, i així donar per finalitzada la nostra visita a Calafell, això si, tornarem!, que Szwarzeneger m’ha quedat això.