dilluns, 27 d’agost del 2012

Gourmet de les Corts

Fa uns mesos, a la web de descomptes Letsbonus, vam adquirir dos vals per gaudir de barra lliure de pintxos amb copa de cava al Gourmet de les Corts, situat a Travessera de les Corts.

Hi vam anar a sopar un divendres. Hem de dir que el local és petit, però no per això la varietat de pintxos era escassa. Hi havia on escollir.

El local té unes quantes taules més al pis inferior, i vam tenir sort que en entrar vam poder seure a la última taula de la planta d'accés, perquè no hagués estat gaire còmode haver de pujar i baixar escales cada cop que vols servir-te un pintxo!

Tot i que s'incloïa una copa de cava, ens van dona la possibilitat de canviar la beguda pel que volguèssim. Nosaltres vam prendre una cervesa.

Al Gourmet de les Corts trobareu tapes fredes i calentes, des de la típica butifarra, xistorra, truita de patates, fins a pernil salat i altres embotits.

És un dels molts llocs que ofereixen aquest tipus de menjar a la ciutat, així que tant la quantitat com la qualitat ens van semblar bé.

Si hi voleu anar, sapigueu que entre setmana, al migdia, també fan buffet lliure de pintxos per 8.95€, així que no cal que espereu a tenir un val de descompte per anar-hi. A nosaltres ens va sortir per 10€ amb la beguda inclosa, això sí, vam anar una nit de divendres.

Aquí en teniu una mostra:

image