dilluns, 13 d’agost del 2012

Lizarran, Cambrils

Ja fa uns quants mesos que vam adquirir aquest val descompte a través de la web Letsbonus.
La oferta consistia en anar a aquest conegut restaurant de “pinchos”, en concret el situat a Cambrils, i prendre 6 d’aquestes tapes fredes amb la beguda inclosa, per un preu de 6€/persona.
En Francesc no ho va pensar i en va comprar dos, beneficiant-se a més d’un descompte de 5€ que tenia. Així que si feu números ràpidament sabreu que els 12 “pinchos” i les dues begudes ens van costar 7€.
No cal que us expliquem molt en què consisteix aquest tipus de menú.
Vam decidir dur-ho a terme una nit del mes de juliol, així també aprofitaríem per fer un passeig. Com que a Cambrils aquesta època ja és ple estiu, el restaurant ja estava bastant ple quan vam arribar, així que el cambrer, per tal de no haver-nos d’estar aixecant a la barra i anar esquivant la gent, ens va suggerir portar-nos un assortiment d’una dotzena de tapes variades. I hi vam accedir.
Vam poder provar una mica de tot: pernil salat, pebrot farcit, formatge, codony, lacón, salpicón de pop... tal i com podeu veure a la imatge.
image
Va ser tot un encert que ens ho portés, perquè ens vam estalviar les aglomeracions a la barra, i a més vam tastar una bona representació. Si haguéssim escollit sis “pinchos” cadascú, de ben segur que algun s’hagués repetit i no n’hauríem tastat tants.
Lizarran és una bona elecció per un sopar ràpid i divers, però també s’ha de tenir en compte que, Cambrils a l’estiu, s’omple de gent, i tal i com ens va passar a nosaltres, trobareu el local ple i haureu d’aparcar lluny del centre. De fet vam trigar més de trenta minuts en aparcar i a mitja hora caminant del centre.