diumenge, 19 d’agost del 2012

Un dia a Port Aventura

Feia mesos que ho teníem al cap. Volíem aprofitar un 2x1 del Carnet Jove per anar al parc d’atraccions, i després de mesos de buscar una data, vam poder-ho fer.

image

L'entrada senzilla per gaudir del Parc d'atraccions durant un dia costa 44€ per persona. Sí, una mica passat de rosca. Gràcies al 2x1!
Dinar dins el Parc tampoc és una ganga. Si fa molt que no hi aneu, prepareu-vos per pagar 10€ per un frankfurt amb patates i un refresc. 

Per recomanacions properes, vam acabar decidint que era millor anar a passar el dia un diumenge que no pas un dissabte (diuen que hi ha menys gent). I la veritat és que ens va anar molt bé, perquè tot i tractar-se d’un diumenge càlid del mes de juliol, vam poder passejar tranquil•lament i gaudir del parc, de la família i les instal•lacions sense haver de fer gaires cues.

image

Segurament molts de vosaltres ja sabeu que hi podeu trobar, a Port Aventura, però nosaltres vam voler anar-hi per intentar provar la nova sensació d’aquesta temporada, l’atracció Shambala.

Aquesta muntanya russa, de les més grans del món, no defrauda. El que més impressiona és la pujada, que sembla no tenir fi. A poc a poc t’encamines en diagonal cap al cel, fins que arribes al punt màxim i comences un seguit de baixades i pujades de més de dos minuts de durada.

Ens va sorprendre, tot i la considerable alçada a la que s’hi arriba, no tenir aquella sensació molesta i generadora d’adrenalina que té lloc a la boca de l’estómac, i que en altres atraccions més simples et genera aquell malestar.

image

A mitja tarda, per descansar una mica de les emocions i els quilòmetres caminats, vam anar a veure un dels espectacles amb més tirada del Parc, "Music Generation", un musical que repassa els èxits musicals des dels anys 60 fins a l'actualitat, acompanyats d'espectacles paral·lels.

image

La resta del Parc, enguany no ofereix cap altre novetat.

Tot i així, vam visitar “Sésamo Aventura” amb els més petits. 

image

També vam pujar a una gran quantitat d’atraccions repartides pel Parc: tasses, Stampida, el vaixell pirata, Tomahawk, atraccions d’aigua...

image

A més a més, com que feia uns anys que no anàvem, i en Francesc s’havia quedat amb una espineta clavada, no volia marxar del Parc sense pujar, per primer cop per a ell, al Furius Baco.

image

Val a dir que el major temps d’espera que vam fer en tot el dia van ser els trenta minuts del Shambala. I quan al final del dia volíem pujar al Furius Baco, que també tenia una mitja hora de cua, es va aturar uns deu minuts per problemes tècnics. Però en part “gràcies” a això ben bé un terç de la cua va abandonar l’atracció i vam continuar avançant.

Aquesta atracció passa de 0 a 135 km/h en tres segons, que és el que realment sorprèn. Un minut intens de velocitat on descarregar tota la tensió que puguis tenir acumulada. Una bona manera d’abandonar el Parc i anar cap a casa a descansar.