dilluns, 3 de desembre del 2012

Centre Riudomenc (Riudoms)

Avui us volem presentar un dels restaurants que més ens han agradat darrerament.
Hi vam anar per primer cop a mitjans de setembre, quan encara es podia caminar amb tirants i no feia falta abrigar-se gaire.
Es tracta del Centre Riudomenc, situat a la localitat de Riudoms, propera a Reus.
L’havien obert feia escassament un parell de mesos. Una construcció externa de masia enclavada al mig del municipi i restaurada amb gust. Per accedir al menjador, situat al primer pis, s’han de pujar les escales d’entrada a la casa. Allí hi trobeu un ampli espai amb sostres alts, i una decoració molt cuidada: les parets pintades d’un vermell viu contrasten amb les peces blanques que hi donen un toc romàntic i elegant.
image
Si hem de posar un però al restaurant, potser destacaríem el fet que no tingui ni aire condicionat ni calefacció. El primer cop que hi vam anar hi havia algunes finestres obertes i s’hi estava bé. Al sostre hi ha un parell de ventiladors que no estaven encesos. El segon cop que ens hem apropat la temperatura externa era d’escassament 7ºC, i tal i com vam observar el primer cop, no hi ha ventilació d’aire calent. Això sí, al gran menjador havien col·locat una estufa de butà (tipus canó) i algun radiador elèctric. L’ambient no era fred, però cap al final del sopar vam trobar a faltar una mica més de caliu.
En ambdues ocasions hi hem anat amb vals de descompte, de Letsbonus i d’Offerum per sopar un menú complet.
image
Si no disposeu de vals de descompte, el menú es troba al restaurant per un preu assequible de 19€ IVA inclòs.
El primer cop vam sopar lasanya de verdures de primer, i de segon, bistec i llenguado.
image
De postres, en Francesc va demanar gelat de xocolata i jo, macedònia amb gelat de maduixa.
image
Fa pocs dies, vam repetir amb un menú molt semblant per 15€, vi i aigua inclòs. En aquest cas ens vam decantar per: tallarines amb salsa de bolets i trinxat de la Cerdanya de primer, i dorada al forn i filet de porc en salsa de pebre verd de segon.
image
Aquest cop la golafre vaig estar jo, amb una crep de xocolata per postres, mentre que en Francesc va demanar suc de taronja amb gelat de vainilla.
image
Si passeu pel poble d’en Gaudí, ja teniu un molt bon lloc on anar a fer un bon àpat.