dilluns, 17 de desembre del 2012

Forever Young

Tarragona no es que sigui una ciutat massa teatral, tot i que fa poc s’ha inaugurat el nou Teatre de Tarragona. Poques obres ens arriben aquí, però de tant en tant d’alguna es pot gaudir. És el cas de la obra de teatre ‘Forever young’, adaptació de la comèdia-musical que ha triomfat per tota Europa.
El fet que aquesta adaptació hagi estat realitzada pel Tricicle i que hagi triomfat durant mesos als teatres de Barcelona, va fer que no ens ho penséssim massa en adquirir una entrada per veure’l. Una única sessió al Teatre-Auditori del Camp de Mart dins el festival d’estiu que cada any es realitza en aquest indret.
image
Tot i que no som massa de musicals, es pot dir que ‘Forever Young’ ens va agradar força. El to humorístic i el continu canvi de cançons li donen un dinamisme que fa que el prop d’hora i mitja que dura l’obra es passi volant.
Les actuacions podríem dir que estan molt aconseguides, tot i que la protagonista conductora de l’obra, l’actriu-cantant Edit Salazar trenqui a vegades aquest ritme vertiginós de l’obra, suposo que els directors de l’obra ja ho buscaven això, però com a espectador, al menys a nosaltres, ens va deixar amb un gust que no sabríem com definir-ho.
Bones cançons, bones interpretacions i bona bis còmica, fan de l’espectacle ‘Forever Young’ una obra capaç d’entretenir al públic més exigent. Si la continuen representant no us ho penseu, aneu a veure-la si voleu passar una molt bona estona.