divendres, 22 de febrer de 2013

Vall d'Aran

Us vam explicar fa unes entrades la primera part de la nostra escapada al nord de Catalunya, a la Vall de Boí. Avui toca fer el mateix amb la segona part d'aquell petit viatge, la Vall d'Aran (situació).

image

Havíem reservat una habitació al centre de Vielha, ja que havíem de passar dues nits a la Vall.

El primer dia el vam utilitzar per visitar la part nord de la comarca, vam arribar fins a França, a Sant-Beat, per començar a baixar visitant els pobles d’aquella zona. Primer Les, Bossòst, Arrós, Vilac... 

image

Fotografia: Les

Tots aquests poblets situats a la vorera del Riu Garona estan basats en la mateixa arquitectura, església romànica, i vila crescuda al voltant de la mateixa.

Després de visitar tot aquesta zona, vam voler tornar a Vielha per descansar una mica i anar a sopar, teníem mitja pensió a l’hotel, així que no ens teníem de preocupar per res.

El dia següent el vam aprofitar per veure el centre de Vielha, cosa que ja havíem fet a la tarda-nit del dia anterior. Vielha, la localitat més gran de la Vall, i que segurament molts de vosaltres ja haveu visitat, no la qualificaríem com una vila on pots fer moltes coses, però com la resta de pobles de la vall, té els seus petits encants.

image

Fotografia: Església de Vielha

Tot seguit vam continuar visitant la vall d’Aran, i ens vam dirigir cap a la zona més est d’aquesta.

Vam visitar Betrem, Escunhau, Arties i Salardú, poblets tots ells molt encantadors.

image

Fotografia: Sant Sernilh de Betren

Ja començava a fer-se tard, i havíem de baixar cap a Tarragona, així que iniciada la tarda vam agafar el cotxe per tornar a casa, això si, fent alguna parada per fer les darreres fotografies.

image

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada