dimecres, 13 d’agost del 2014

Japonès Luri (Barcelona)

Avui us volem parlar d’un restaurant situat a la Via Augusta de Barcelona, es tracta del restaurant japonès Luri.
Aquest restaurant japonès, tant de moda en els darrers anys aquest tipus de menjar ens ofereix una molt bona qualitat a un preu més que raonable. Durant la setmana laboral ens ofereix un menú de 4 plats per 10,75 euros, mentre que els caps de setmana disposem de l’opció de menú degustació per una mica més de 16 euros.
L’Ana ja havia anat varies vegades, així que em va voler portar a mi per provar-ho. Com era entre setmana vam escollir un menú diari per tots dos.
Al tractar-se de 4 plats pots escollir una mica de tot. Tot i que els plats no són massa grans, acabes ben tip.
En el primer plat, els entrants, has d’escollir entre amanides, sopes i “rollitos de primavera”, ens vam decantar per aquesta opció. Et porten unitats petitones però molt saboroses.

El segon plat entren l’arròs, fideus, Gyoza, i mes opcions, fins a un total de 10, com en tots els plats. Ens vam decantar per un arròs i uns fideus.


A continuació ve el plat de les carns i més menjars contundents. Aquí l’Ana va escollir llagostins arrebossats, mentre que jo em vaig decantar per pollastre.
image
image
El darrer plat has d’escollir entre sushis, makis, i més variants japoneses. Vam escollir makis, una ració amb llagostí al seu interior, i una altre amb pollastre.
image
Després d’aquest quatre plats es l’hora del postra. Aquest potser és el punt fluix del menú, ja que només pots escollir entre gelats de sabors estranys pels occidentals i tiramisú, vam escollir aquesta darrera opció.
image
Restaurant Luri, un bon lloc per si voleu fer un dinar ràpid i us agrada el menjar japonès, nosaltres tornarem!