diumenge, 4 de març del 2018

Monestir de les Avellanes

Avui us volem comentar un lloc ideal per desconnectar de la civilització, el Monestir de les Avellanes (Os de Balaguer, Lleida).


Nosaltres vam passar un cap de setmana a l’abadia situada a Os de Balaguer, ja que aquest monestir ofereix l’opció d’hospedatge.

S’ofereixen bastantes activitats, entre les quals destaca la possibilitat de realitzar una visita guiada que ofereixen els Germans que viuen en el monestir. Ens va tocar l’explicació d’un germà que ens va oferir de primera mà la història del recinte, així com també ens va explicar curiositats del dia a dia d’una vida en un monestir en ple segle XXI.


Ja que estaven al monestir vam fer el sopar al restaurant situat al costat del Claustre, un menú de xef per 25 euros la persona, potser el primer no va estar massa bé, però s’ha de reconèixer que el segon plat estava molt bo.


Després de descansar la nit en una habitació senzilla, sorprèn però molt gratament que en la habitació no hi hagi televisió, es pot viure una nit sense aquests aparells!


Al diumenge vam voler fer una petita passejada pels voltants i així acabar el cap de setmana de relaxació total.