dimarts, 21 de febrer del 2012

Vals de descompte


Si hi ha una cosa que s’està posant de moda darrerament, i que nosaltres no podíem quedar-nos fora, és la d’adquirir vals de descompte per internet.

Suposo que la majoria de vosaltres ja sabeu en que consisteixen, i sinó us ho expliquem ràpidament. Consisteix en l’adquisició de productes i serveis a un preu més reduït de l'habitual. Les webs més populars dintre d’aquest sector són empreses com Groupalia, Letsbonus, Groupon, etcètera.
En aquest bloc no volíem centrar-nos bàsicament en viatges, com ja vam dir a l’inici, sinó en multituds d’experiències que van omplint el dia a dia. Així que si uns ho permeteu, farem també de petits crítics de totes aquelles oportunitats que anem adquirint i que anem gaudint, una amb més sort que d’altres.

A dia d’avui, a punt d’acabar el febrer del 2012, hem gaudit d’una paella amb llamàntol espectacular, un menú argentí molt complert, i un molt bon sopar en les entranyes de Tàrraco, i tot això a un preu molt raonable. Encara tenim més vals guardats al calaix, així que l’apartat de vals de descompte d’aquest bloc promet ser molt ampli. Però això, ja us ho anirem explicant en properes entrades.