dijous, 16 de febrer del 2012

Visita per Tarragona amb dinar al Llagut

Que tan en Francesc com jo som una mica "rarets" ja és veu, per això existeix aquesta web.

Val a dir que cadascú és raret en les seves coses.

Ell ho és més que jo, en això del Món d'internet, i gràcies a ser-ho, vam poder gaudir d'una visita guiada per Tarragona i un dinar a un dels restaurants amb més nom de la ciutat.

La visita guiada es pot contractar a l'oficina de turisme de Tarragona turisme que trobareu al C/Major a tocar de les escales que donen accés a la Catedral. Té un preu de 4,50€.

Una guia ens va explicar el recorregut de la Tarragona romana des de les muralles fins a l'amfiteatre, passant pel Pretori i el Circ.
Heu de saber que amb aquestes visites guiades no s'entra dins els diferents espais, sinó que l'explicació té lloc sempre des de fora.

Si sou de Tarragona ja sabreu que presentant el DNI us podeu fer un carnet per entrar, durant tot l'any, als diferents espais i museus.
Si no viviu a la ciutat, podeu comprar les entrades de manera individual, o comprar-ne una que inclou 6 espais: Circ i Pretori, amfiteatre, muralles, Fòrum de la Colònia, Casa Castellarnau i Casa Canals. És vàlid durant unes quantes setmanes i econòmicament val la pena.

image

Bé, doncs reprenent el fil, gràcies a en Francesc ens van regalar la visita guiada i un dinar al Llagut, un dels restaurants amb més nom de la ciutat.

Així doncs, gràcies a en Francesc per voler compartir el seu regal amb mi.

imageimage