dimecres, 9 de maig del 2012

Terrat Pack al Teatre Coliseum de Barcelona

El 7 de gener ens vam dirigir al teatre Coliseum de Barcelona per veure la obra teatral, més aviat successió de monòlegs enllaçats entre ells mitjançant cançons i petits diàlegs, del grup mediàtic Terrat Pack, es a dir, Buenafuente i companyia.

image

El Terrat Pack el formen quatre persones, i en l’edició d’aquest any, a diferencia de l’anterior esta format per Andreu Buenafuente, Berto Romero, José Corbacho i Ana Morgade, que substitueix a Jordi Evolé que va abandonar l’edició del 2012 per centrar-se en el seu programa de televisió. No cal que us expliqui massa en que consisteix el prop de dues hores que dura l’espectacle, ja que suposo que ja us imaginareu si sou espectadors dels programes de la factoria Terrat.

L’espectacle el comença en Jose Corbacho. Cal dir que esta brillant, bé en la seva línia de provocador/showman que ens té acostumat. Tot seguit li toca el torn a la senyoreta del grup, Ana Morgade. Esta bé, però sota el meu punt de vista, dels quatre és el més fluixet de tots. Berto Romero com no podria ser d’una altre forma, genial, va haver un parell de cops on l’atac de riure quasi ens provoca algun ensurt. I per últim li va tocar el torn al cap de cartell, l’Andreu Buenafuente, on va fer paler el seu talent com a monologuista.

L’espectacle és en castellà, tot i que com els nois són catalans i l’obra era a Barcelona, intercalaven paraules catalanes, que els hi feia donar un toc més rodó a tot l’espectacle. Si el Terrat Pack actua a la vostra població, tot el preu de l’entrada, no us ho penseu, us fareu un bon tip de riure.

M’oblidava una cosa, tot no va ser tant maco, hi va haver un problema, no per l’obra en si, sinó pel teatre i es que vam agafar les entrades pel segon amfiteatre, no havien altres disponibles, i s’ha de dir que des d’allí la visió es bastant dolenta, s’està molt per sobre de l’escenari i sinó t’arrepenges endavant la visió d’algunes parts del teatre es fa difícil, així que ja sabeu si aneu al Coliseum de Barcelona, vigileu on compreu les entrades.

Web del Terrat Pack