dimecres, 20 de juny del 2012

Bar Riudoms, Reus

Bar Riudoms és un local situat a l’Avinguda Riudoms de Reus (molt a les afores de la ciutat), i es on vam anar a gaudir, bé gaudir potser no seria la paraula adient, d’un menú de tapes adquirit a la web Offerum. L’oferta era clara i consistia en cinc tapes i begudes per una parella al preu de 9 euros.
Com nosaltres teníem d’anar a Reus per un altre motiu vam pensar, adquirim el val de descompte i així aprofitem el dia dinant allí, i de pas l’Ana podria visitar Reus que mai havia estat abans. Potser un tarragoní no és la persona més adequada per fer de guia per la capital del Baix Camp. No es que sigui un gran expert del lloc, però degut a que vaig treballar durant 4 anys allí, puc dir que conec una mica els carrers de Reus, així que vam fer un passeig per la Plaça Mercadal, el Tomb de Ravals, Plaça Prim i algun lloc més del centre de la vila. No és cap misteri, sobretot per la gent que em coneix, que a mi Reus no m’agrada (Visca Tarragona!), però també he de reconèixer que té un centre de carrers comercials que molt poques localitats tenen al nostre país.
image
Potser que anem al gra. El menú que vam adquirir per 9 euros consistia en una selecció de tapes: Aletes de pollastre, Calamarsons, Musclos, Gambes a la planxa i Calamars a la romana acompanyat per una Ampolla de vi (per 2), refresc, aigua o canya. Però vam tenir sort, ja que els musclos no quedaven i ens la van canviar per una tapa de patates braves, sort perquè a l’Ana el tema de musclos no li agrada. El menjar va estar bo, com acostumen a estar aquestes tapes a qualsevol bar. Difícilment es pot fer una tapa tant simple malament així que podríem aprovar el menjar.
image
El local potser és una altre cosa ja que el Bar Riudoms com és el seu nom indica és un bar, no pas un restaurant, per tant no espereu gran cosa si aneu. Em recorda bastant a un bar de polígon, tant en el disseny com en la ubicació, sense menysprear alguns bars que trobem a la geografia catalana, però vam aprofitar l’oferta pel preu però que voleu que us digui, no tornarem a repetir si surt, un cop i ja esta.
Buscarem nous locals a Reus per quan tinguem de tornar, bé sigui amb nous vals de descompte o simplement per algun lloc que conec, que no són massa cars i que es troben una mica més al centre del municipi.