dilluns, 25 de juny del 2012

El que no es veu del Quadern de Viatge

Ara que no em veu l’Ana us explicaré una interioritat d’aquest bloc i que fa referència a l’escriptura de les entrades.
No tenim cap pacte referent a qui ha d’escriure quelcom, va sortint per inèrcia sobre les experiències que vam tenint i que ens venen de gust explicar. Si he de dir que tenim un arxiu de text on apuntem tot allò de que volem parlar i del qual anem tirant per anar escrivint les notes, i quan algú dels dos ja ha parlat, l’esborra, i així anant fent. He de dir que no seguim un patró cronològic estricte, es a dir a vegades ens queden coses per comentar de febrer o març, i ja hem parlat de coses posteriors, però ens que tampoc ens volem cenyir al temps, la llibertat d’escriure quan, com i qui, per sobre de tot.
A diferència de la primera entrada, lògic per una banda, en que vam escriure la introducció de forma conjunta, tota la resta d’escrits han estat escrits per un dels dos, sense saber l’altre quin enfocament li donaria, d’això es tracta un bloc col·laboratiu, oi?
Doncs el passat cap de setmana vam trencar una mica aquesta regla, ja que ens vam posar a escriure plegats, ordinador a la taula, un té, l’Ana m’ha aficionat a ell quan jo sempre havia estat més de cafès (s’ha de reconèixer que el de rosa mosqueta està molt bo), i hores per consensuar unes quantes entrades, i la veritat és que a mi al menys l’experiència m’ha agradat, ja jutjareu vosaltres si el resultat de dues persones davant d’una pantalla ha estat bo o no.

Les entrades que van consensuar  i que heu vist durant aquesta setmana passada han estat la de Prades, Siurana i Castell d’Escornalbou i tot el monogràfic de la Tarraco Viva 2012.
Aquesta metodologia conjunta la continuarem? Segurament, ja que hi ha moltes coses que hem compartit en persona i que ens ve de gust explicar junts, però això no treu que continuem amb el nostre llistat de coses que volem explicar cadascú de nosaltres i que tenim reflectit en el document de text, o simplement com en aquesta entrada, on jo he volgut escriure per sorpresa aquest escrit.