dissabte, 16 de juny del 2012

Sol de Mar, La Pineda

Tenia molt bones referències del restaurant Sol de Mar situat a la Platja de la Pineda (Vila-seca), concretament del meu company de feina, que no parava de dir-me d’anar-hi a fer una paella per gaudir del menjar i també de les vistes quasi privilegiades que disposa aquest local tocant a la platja.

image

Així que quan vam veure un val descompte a Groupalia amb un menú complert pel Sol de Mar no ho vam dubtar i el vam adquirir. La veritat és que el resultat final va ser una mica agredolç pel que us explicarem a continuació.

El menú que vam adquirir per 2 persones per 28 euros consistia en un entrant per compartir consistent en Amanida de formatge de cabra amb raïm i vinagreta de mel, per seguir amb un plat principal, Arròs melós d'escamarlans, sípia i cloïsses, tot això acompanyat per una ampolla de vi DO Montsant blanc o negre, pinta bé oi!

image

Doncs si en el seu conjunt va estar molt apetitós. Vam dinar a la terrassa del restaurant que toca just amb la sorra de la platja, no cal dir que fantàstic el lloc, l’amanida amb formatge de cabra molt saborosa i el vi una molt bona elecció, però a dia d’avui, al menys per a mi, hi ha una cosa que em va fer, no sé com dir-ho, em va deixar un regust dolent, i es que el plat principal, a diferència de tots els restaurants i menús que hem adquirit per les webs, no ens van portar una cassoleta per anar servint l’arròs, sinó que ens van portar un plat per persona. L’arròs estava molt bo, però em vaig quedar amb les ganes d’una mica més d’aquell menjar.

image

Ho vaig comentar al meu company, el gran avalador del Sol de Mar i em va dir que era estrany, ja que sempre que havia anat li posaven una cassola perquè els comensals vagin agafant d’allà. Suposo que al tractar-se d’un menú tancat porten un plat únicament, però no deixa de ser curiós aquesta forma de servir en un restaurant de platja un dissabte al migdia. Potser el menú no el tornaria a repetir però si m’he quedat amb les ganes de tornar a gaudir del restaurant ja que per la seva ubicació el fa un local privilegiat de la Costa Daurada.

Com era d’hora i volíem aprofitar l’esplèndid dia que feia, vam fer un passeig al voltant de la platja per acabar asseguts en una de les múltiples geladeries que disposa La Pineda per gaudir d’un gelat i refrescar el cos.

image

A vegades que malament vivim els essers humans xD.