dijous, 14 de juny del 2012

Xocolateria a El Vendrell, per llepar-se els dits!

Al desembre de 2011, com a motiu d'un projecte fotogràfic que havia encetat en Francesc i que ja arribava a la seva fi, vam fer una visita a El Vendrell.
La veritat és que jo no recordava haver estat abans, i la visita va ser bastant ràpida, abans que en Francesc em portés a la destinació sorpresa que m'havia preparat, la qual ja us vam explicar al post de la Freixneda.
Tot i així, en aquesta fugaç visita ens va donar temps de fer les fotografies necessàries i les de rigor, també vam fer un cafetó.
Els que em conegueu sabreu que sóc chocaholic i tinc una "sana" adicció a la xocolata, així que a la Plaça Nova, on podreu trobar una escultura  a Pau Casals, vaig veure una xocolateria, i cap allà que hi vam anar...
És una xocolateria, gelateria i teteria molt maca i decorada amb molt bon gust. Tenen magdalenes, melindros, pastissos i xocolata a la tassa.... mmmmm una delícia per als amants de la xocolata i el bon gust.
image
Els vaig demanar una tarjeta, i resulta que al davant tenen un restaurant, Al costat del museu es diu,  on fan menús i també fan fondues....
Era de bon matí, i estava tancat, però ho tinc al cap perquè un dia hi anirem... ;P