dissabte, 14 de juliol del 2012

Hoyo 19, Lumine Golf Lakes (Vila-seca)

Després de la gran experiència que vam poder gaudir al restaurant Lumine, tot el que conté aquest nom ens mereix el major dels respectes, així que nomes veure’l escrit en alguna pàgina de descomptes li fem una ullada per a veure de que es tracta. En aquesta ocasió oferien un val de descompte per una graellada sense límit al restaurant Hoyo 19 situat en el Lumine Golf Lakes, no ens ho vam pensar massa i el vam agafar ràpidament.
image
Aquest restaurant es troba just al benmig dels camps de golf del “Mediterrànea beach & golf community”, mentre que el seu germà, el restaurant Lumine es troba just al costat de la platja llarga de Salou, quasi a la zona més perifèrica del complexe. Si el restaurant Lumine es caracteritza pel seu servei, la dedicació en l’elaboració i tracte que es veu reflectit en el preu final de l’àpat, el restaurant Hoyo 19 podríem dir que és més assequible per les butxaques de la gran majoria de persones.
image
El val de descompte, 19 euros per persona, constava dels següents plats: un entrant compost per una gran amanida Mediterrània, un principal, Graellada de carn sense límit amb guarnició i una postra formada per una font de Fruita amb Fondue de Xocolata, tot això acompanyat per una ampolla de vi negre. Com veieu no podríem perdre l’ocasió de gaudir d’aquest espectacular menú en una zona privilegiada de la Costa Daurada.
En aquest cas, al tractar-se d’un àpat molt contundent vam optar per realitzar-ho al migdia, així que ens vam dirigir allí, i a veure que ens trobàvem. Hem de dir que la localització del restaurant Hoyo 19 és pèssima, fins que no et trobes assentat a la taula no saps que has arribat, fins les pròpies recepcionistes del camp de golf es fan creus de la inexistent senyalització.
image
La amanida, com podeu veure en la fotografia, era generosa, una per cap, així que l’entrant no es pot dir que sigui ridícul, et van preparant el terreny pel plat principal.
El plat principal consistia en una gran safata de carn acompanyat per un plat de guarnició (patata, tomàquet fregit i pebrot).
image
Dins la graellada podem trobar de tot, botifarra, pollastre, xistorra, i moltes més peces de carn. Era veritat, podies menjar sense límit, ja que tot i posar-hi ganes no vam poder-nos acabar tota la safata!, deixant menjar!, imagineu la quantitat, ja que nosaltres som de bon menjar.
image
I per acabar, per si encara tens una mica de forat a l’estómac et porten un plat amb fruita i un bol de xocolata. Potser els trossos de fruita no són molt encertats per una fondue, meló, pinya i síndria, però ben sucats a la xocolata entren molt bé.
image
Com veieu, vam poder gaudir molt del menjar, i no es descartable que el tornem a agafar un altre dia, ja que aquest val de descompte va sortint molt per les webs com són Groupalia i Letsbonus