diumenge, 8 de juliol del 2012

Pizza Nova Tarragona

Si em pregunteu que us recomani una pizzeria a Tarragona que es pugui menjar bo, quantitat i a molt bon preu, sense dubte us diria Pizza Nova. Una petita empresa amb tres locals; Part Alta, Sant Pere i Sant Pau i Centre de la ciutat, on t’ofereixen un dels millors serveis en quant a pizzes es refereix.
Jo havia anat moltes vegades, així que quan va sortir la possibilitat d’adquirir un val de descompte a Letsbonus per un menú completíssim per 12 euros no ens ho vam pensar. La veritat és que vam adquirir uns quants vals, un per anar un dissabte a la nit l’Ana i jo, i un altre per anar a dinar amb la colla d’amics.
Per l’ocasió en parella vam escollir el local de la Part Alta, no havia estat mai i em feia gràcia veure el lloc, mentre que per l’opció amb tota la colla, vam decidir anar al restaurant de sempre, al Carrer Estanislau Figueres.
Tots dos locals són molt acollidors i el tracte per part dels cambrers és molt respectuós, així que sigui amb val o no, us l’aconsellem si voleu fer un àpat bo, ràpid i barat.
Us expliquem una mica en que consistia el menú que vam tastar. Per primer hi havia una amanida per persona. Podíeu escollir entre varies opcions i totes elles són molt grans! Vam poder tastar les amanides de pollastre i pinya, molt refrescants per èpoques com ara on la calor apreta de valent.
image
De segon teníem una pizza amb 5 ingredients com a màxim. Si, una de les particularitats de Pizza Nova, és que et venen la pizza bàsica i tu vas afegint ingredients al teu gust.
image
Aquí cadascú de nosaltres dos vam fer les nostres pròpies creacions culinàries, que si una mica de tomàquet fresc, que si tonyina, que si pernil, i així fins arribar a la totalitat d’ingredients que podíem afegir.
image
Tot això acompanyat per una beguda, cervesa en el nostre cas, i d’una postra final. Com veieu un menú de pizzeria fantàstic, que ens va costar 12 euros per cap.