dimarts, 21 d’agost del 2012

El Dorado, Poblenou

Avui us volem parlar d’un altre val descompte, que en aquest cas vam adquirir a offerum.

Es tractava d’un menú degustació amb 4 tapes, assortiment de carns i verdures i beguda 

Aquest val era efectiu al restaurant-pizzeria El Dorado, situat a la Rambla del Poblenou.

Com que era un menú bastant contundent, vam escollir anar un migdia. 

Les 4 tapes inicials eren: piruleta de llagostins, saquets de brandada de bacallà, braves casolanes i amanida alemana, a compartir entre els dos tal i com veieu a la imatge.

image

El plat principal era una espasa Jack Sparrow de cinquanta centímetres, per persona, amb un assortiment de carn (botifarra, pollastre i porc) amb verduretes (pebrot, ceba, albergínia i carbassó), tot això acompanyat de patates, pa de pagès torrat i salsa.

image

La beguda també estava inclosa, i entre les diferents opcions (vi, refrescs...) vam escollir una ampolla de lambrusco rosat.

Per acabar, i també inclòs dins el menú, vam prendre un sorbet de llimona gelat per postres.

L’àpat va ser abundant i vam quedar molt satisfets. La relació qualitat-preu és per pensar-s’ho si torna a sortir.

Un punt negatiu, la localització, una mica allunyat del centre de la ciutat. Ideal si vius pel barri, però una mica forçat si hi has d’anar expressament. Com a anècdota, en Francesc va haver d’obrir l’ampolla de lambrusco, donat que el cambrer no va poder fer-ho tot i intentar-ho i passar-li a la mestressa del local. Era un noi fortot, no us penseu que era pas un secall. Ens vam quedar una mica parats.

Com que estàvem per la zona, vam decidir apropar-nos a la zona del Fòrum i visitar el Museu Blau, però això, ja us ho explicarem en un altre moment.