dimecres, 12 de setembre del 2012

Bowling Pedralbes

Algun cop havíem parlat d’anar a fer una partida de bitlles, si aquell joc que molts els relacionem amb les pelis americanes, però que ja té una forta tradició al nostre país des de fa un bon grapat d’anys.

Estàvem passant uns dies a la ciutat comtal, quan l’Ana va veure a Groupalia una oferta que no va voler desaprofitar i de pas, tota amagatotis ella, fer-me una sorpresa.

El val, i per tant la velada, consistia en fer una partida al Bowling Pedralbes, situat ben pegadet al Camp nou del Barça, més un menú a base d’un entrepà de Frankfurt, amb patates i begudes, tot per 7 euros per persona.

image

Així que vam arribar al lloc a la posta de sol i ens vam posar a jugar la partida de bitlles. No cal mencionar la puntuació ni qui va guanyar, això es el de menys,  la qüestió es que el joc de bitlles si te l’agafes amb calma i vas fent, és una bona forma de passar una bona estona divertida.

En el Bowling Pedralbes podríem dir que les pistes, al voltant de la quinzena, son força bones, no es veuen molt atrotinades, i tens gran varietat de boles de diferents grandàries (bàsicament com tots els llocs). Jo havia jugat només al bowling de les Gavarres (Tarragona), així que no podria comparar amb molts indrets, però agafant com a base a la que havia estat, es podria dir que Pedralbes és una mica més petit. El de les Gavarres supera la vintena de pistes.

Tot acabada la partida ens vam adreçar al bar-restaurant de la bolera i vam demanar la segona part del menú, un Frankfurt gegant amb formatge fos i ceba, patates fregides i una beguda. Bona forma de recuperar les energies exhaurides amb el joc. Aquí podríem dir que el Frankfurt ens va sorprendre, a Bowling Pedralbes, no et fan aquells minúsculs entrepans que amb dos mossegades ja acabes, no pas, aquí es pot dir que el Frankfurt ben ficadet dins el pa fa goig de veure’l.

image

Vosaltres heu jugat algun cop a bitlles? Us agrada el joc? En quines pistes heu jugat? Qui sap, potser amb l’ajuda dels lectors algun dia fem una ruta de bowlings per Catalunya.