dijous, 13 de desembre del 2012

El Mussol (Barcelona)

Avui, seguint amb les darreres recomanacions de “Restaurants a Barcelona”, us volem fer cinc cèntims d’ “El Mussol”, una cadena que pertany al grup on trobem també La Botiga i el Tapa Tapa.
En aquest cas també es troben a diferents punts de la ciutat com ara el C. C. Las Arenas, a tocar del Pedralbes Center... i a Diagonal, on ens vam deixar caure.
Vam reservar per Atrapalo, igual que havíem fet en el cas de la Botiga.
Val a dir que aquest és una mica més econòmic i també s’hi menja molt i molt bé! Però si a més agafeu el menú, us sortirà molt complet i gaudireu de descomptes. Clar que d’altre banda amb el menú només podreu escollir els plats que s’hi inclouen.
Nosaltres vam anar al migdia, moment en que no hi ha menús amb descomptes, així que vam poder triar entre els plats de la carta i els plats del dia. Tot i així ens va sortir molt bé de preu.
Què vam escollir dinar?
En Francesc va escollir, d’entre els plats de la carta, ous estrellats amb pernil (per recomanació meva, perquè estan boníssims!) i jo, una amanida de la casa.
image
De segon ell va completar-ho amb una botifarra amb fesols de Santa Pau, i jo em vaig agafar un dels plats del dia que no estan normalment a la carta: escalopins de gall d’indi amb formatge brie: boníssims!!!
image
Si ho voleu, us portaran també coca amb tomàquet i all-i-oli. (El pa el cobren, evidentment).
És un lloc per tenir en compte.