dissabte, 29 de desembre del 2012

Spalas La Pineda

L’Ana em volia fer una sorpresa per una data significativa, i com jo portava alguns mesos donant la tabarra que algun dia m’agradaria anar a un Spa, ella em va regalar una entrada al Spalas La Pineda, un petit Spa situat al ben mig de la Costa Daurada.
image
Jo havia estat anys abans a Caldea, i si he de comparar amb aquest, Spalas La Pineda surt una mica perdent. Per començar no disposa d’aigües termals, per tant no es pot parlar de balneari en cap moment, però tenint en compte aquesta apreciació, Spalas compleix amb els requisits per relaxar-te unes hores.
L’entrada bàsica costa 30 euros per tres hores, tot i que la podeu trobar fàcilment  en webs de descompte a preus més assequibles.
Les instal·lacions es podria dir que són correctes, una bona zona de vestidors, et facilitin la tovallola i fins i tot dins la zona d’aigües podreu trobar butaques amb aigua o té per refrescar-vos una mica.
Una cosa que heu de tenir en compte, que a Spalas, al igual que la resta de La Pineda, a l’estiu està molt massificat, així que us recomanaríem que no anéssiu en temporada alta, tot i corre el risc de trobar l’aigua una mica freda com ens va passa a nosaltres farà unes setmanes quan vam anar.
Per acabar direm que Spalas La Pineda no disposa de gran quantitat de zones d’aigua, com hem dit abans, no espereu trobar-vos unes instal·lacions a l’estil Caldea, però tot i així són suficients per fer un tastet d’aigua relaxant.
A veure si torna a haver una data assenyalada, i l’Ana em torna a fer un regal com aquest, o millor pensat, quasi millor gaudir d’una nova experiència en un altre indret per poder-vos-ho explicar novament en aquest bloc.