dijous, 24 de gener del 2013

Cafeteria-restaurant Alejandria (Rambla Nova)

Avui us presentem un dels restaurants que vam visitar a finals del 2012, i que relativament és bastant nou, poc més d’un any d’història. Es tracta de la Cafeteria-restaurant Alejandria situat a la Rambla Nova, ben bé tocant el balcó del Mediterrani.
Aquest restaurant està especialitzat en carns argentines, senyal moltes vegades de primera qualitat. Potser és un restaurant no apte per totes les butxaques, però si que es ideal si vols menjar en ple centre tarragoní i gaudir d’un bon menú. Perquè us feu una idea el l’entrecot de vedella està al voltant els 20 euros, mentre que el filet pels 24.
image
Nosaltres vam anar aprofitant un val descompte adquirit a la web groupon, on podíem gaudir d’un menú composat per una amanida d’entrant i un segon plat de carn on podries escollir entre entrecot o filet, tot ell a un preu de 55 euros per 4 persones. Evidentment jo vaig optar per un filet, no tots els dies es pot gaudir d’aquest tipus de tall. Les amanides ens va sobtar molt gratament, ja que eren abundants i amb força contingut. Si veiem la qualitat i quantitat que ens van oferir, tampoc diríem que és un lloc extremadament car per anar en alguna ocasió.
image
I per acabar d’adobar-ho tot plegat, el lloc és molt acollidor, i a més hi ha poques taules, cosa que fa que et sentis molt a gust. Us ho recomanem, si voleu gaudir menjant a Tarragona sense tenir en compte els diners, passeu-vos pel restaurant Alejandria.