dimarts, 22 de gener del 2013

Lizarran (Pl. Corsini)

Qui més qui menys ja coneix els “Lizarran”, llocs de pintxos a l’estil basc.
Doncs a Tarragona n’hi ha un parell, un situat al carrer Comte Rius (al que anirem properament) i un altre a la plaça Corsini, just davant del mercat municipal, del qual us en parlarem avui.
Vam comprar quatre vals per la web de descomptes Letsbonus, cadascun permetia agafar sis pintxos i una beguda per 6€.
Vam decidir gastar-los en dos torns i aprofitar dies en que estiguéssim fent un tomb per la ciutat.
La primera ocasió va ser coincidint amb les festes de Sant Magí, a l’Agost. Un cop feta la ruta per la ciutat, ens hi vam arribar, amb la decebedora sorpresa de gairebé no trobar cap pintxo disponible. I és que els platets que trobes a les barres, dels quals vas escollint, estaven buits!! O pel contrari n’hi quedava un de ressec i fred.
Una molt mala previsió tenint en compte un dia festiu com el que era.
Ens van dir que anirien sortint de la cuina, si ens esperàvem, i la veritat és que en van pujar de molt pocs. No donava temps de posar-los a lloc i ja havien desaparegut.
image
image
Tot i aquesta mala sensació, vam voler repetir per gastar els altres dos vals, i vam fer-ho per les festes de Santa Tecla, un dia al migdia. Veient que el local estava pràcticament buit i que la barra estava ben assortida de pintxos, vam decidir entrar. I aquest cop... ni punt de comparació! Vam poder escollir d’entre freds i calents, tots sis alhora i al nostre gust.
image
Així doncs és un bon lloc per fer pintxos, però abans d’entrar assegureu-vos si l’aforament està complet i si podreu tenir una bona mostra per escollir els que més us agradin.