dijous, 31 de gener del 2013

Restaurant D'Albert (Salou)

Cap al mes de setembre vam anar a aquest conegut restaurant de Salou, i vam gaudir d'un menú gràcies a un val descompte que havíem adquirit a través de la web Letsbonus.
Amb el menú, de 18€ per comensal, podíem escollir entre: risotto al cava amb làmines de xampinyons i parmesà o amanida capresse amb fruits secs com a primer plat. Pizza de pollastre amb xampinyos o ravilacci de provolone i ceba caramelitzada amb crema de nous de segon, tiramisú de postres i la beguda (ampolla de vi Lambrusco o aigua).
En Francesc n'havia sentit a parlar d'aquest restaurant típic de la zona i de la seva bona localització, així que vam aprofitar la ocasió per tastar-lo de primera mà.
Vam escollir l'amanida i la pasta, acompanyada de Lambrusco.
image
image
La veritat és que els plats són abundants en quantitat i estava tot molt bo, fins i tot em va encantar el tiramisú, i això que a mi no m'agrada (perquè no m'agrada el cafè).
image
Vam sortir amb la panxa massa plena!
Si hi haguès de trobar un però, seria la decoració i l'ambient. Amb sofàs tapissats massa a tocar de les taules, estovalles llargues que s'enreden a les cames... un local una mica atapeit i recarregat en mobiliari i en decoració, per la tapisseria passada de moda.
Com ja hem dit, la seva bona ubicació fa que una vegada acabat l'àpat pogueu fer un tomb pel Passeig Jaume I de Salou i acabeu de gaudir del dia.