dilluns, 18 de febrer del 2013

Balandra (El Serrallo)

Com us comentàvem en entrades anteriors, cap al més d'octubre de l'any passat vam tastar algunes de les tapes del Tasta Romesco (Serrallo i Part Alta) així com un menú de les III Jornades del Romesco a Tarragona.
Dins aquestes jornades podies penjar fotografies de les tapes i així poder guanyar la participació en un taller de cuina per elaborar romesco al restaurant Balandra.
Vam ser uns dels afortunats.
Al restaurant Balandra ja hi vam tastar la tapa, així que ens va fer il·lusió assistir-hi i participar del taller.
image
De la mà del cuiner del restaurant, Xavier Veciana, vam prendre nota dels ingredients i de l'elaboració, pas a pas, del romesco, així com també assistir i participar en l'elaboració d'un rap amb patates i romesco, que vam tastar més tard per sopar.
image
S'ha de dir que la degustació va esta rmolt bé, un peix de primera qualitat, combinat amb un romesco molt ben preparat, van fer de l'apat una combinació final perfecta pel taller.
Ja vam comentar en la entrada anterior, que la tapa que vam tastar al Balandra havia estat dels llocs que més ens havia agradat del tastet de Romesco
image
El local es troba situat al cor del barri pescador de Tarragona, el Serrallo. Decorat en estil modern i per una capacitat de més de 50 persones, és un lloc molt agradable i que tenim pendent visitar i provar els seus plats amb més calma.
image