diumenge, 17 de febrer del 2013

Bar Quattros

Què millor per un diumenge com avui que un bon vermut!
Doncs us volem parlar d’un lloc al que anem de tant en tant a gaudir d’aquest moment durant el cap de setmana.
Es tracta del bar Quattros, situat a la Plaça de la Font, gairebé a tocar de l’Ajuntament.
image
I què té d’especial aquest bar? Us preguntareu. Doncs bé, a banda de que els dimecres trobareu “montadito y caña” a preu reduït, els caps de setmana trobareu una molt bona combinació: 2 vermuts o 2 canyes amb musclos al vapor o patates braves, 5€.
image
En altres ocasions havíem fet el típic vermut a la mateixa plaça, però un dia vam veure la oferta i ens hi vam seure.
La veritat és que des d’aleshores veiem la resta de la plaça més buida, ja sigui bé per l’època, l’hora o la temperatura hivernal que no convida gaire estar fora. La veritat és que la terrassa del bar Quattros, un diumenge al matí-migdia està plena.
Abans unes patates braves (i en segons quins llocs encara ara) ja costaven aquests cinc euros, sense contar evidentment la beguda. Així que el primer cop vam pensar que la ració seria significativa, i no va ser pas així. Un bon plat de patates amb una salsa boníssima!!
image
Jo no sóc gaire de musclos, així que acostumem a demanar braves, però si bé és cert que en una de les ocasions vam anar amb més gent i vam agafar una de cada, i van dir que eren bons, un bon plat també!
Així que si sou del centre, de Tarragona, dels voltants o hi veniu un cap de setmana a passar el dia i voleu fer el vermut, no ho dubteu!!
Ja ens explicareu què us sembla!