dissabte, 16 de febrer del 2013

III Jornades del Romesco de Tarragona: Menú Inedit a Barhaus

Per finalitzar amb el tema del romesco, i acompanyant les dues últimes entrades on tractàvem el Tasta Romesco 2012, avui us explicarem els menús de les Jornades.
De l'11 al 28 d'octubre de 2012 van tenir lloc a la ciutat les III Jornades del Romesco on, com us comentàvem fa un parell de dies, on 34 restaurants de la ciutat oferien un menú desgustació amb el romesco com a protagonista.
Els menús, regats de nou amb cervesa Estrella Inedit, tenien preus de 20, 27 i 35€ depenent del restaurant.
Després d'esdudiar-los amb atenció ens vam decidir pel restaurant Barhaus.
image
Al jardinet de l'entrada del Barhaus hi havíem tastat una de les millors tapes del dtapes 2012, i ens havíem quedat amb les ganes de tornar-hi amb calma. Aquest era el moment.
El menú consistia en:
- Amanida de ruca i ravioli cuixent farcit de romesco.
Un ravioli molt ben trobat amb un saborós farcit. En Francesc potser es va quedar amb ganes de més, tot i que hem de considerar que era un entrant.
image

- Coca de ceba i llagostins amb romesco.
Pel nostre gust, potser massa ceba o massa "al dente" estava feta al forn però bastant sencera. El romesco i el llagostí, de deu.
image
- Arròs amb verduretes i un toc de romesco.
Un arròs molt melòs, suau, amb el sabor del romesco i les verduretes.
image
- Cocochas de bacallà amb romesco.
Les cocochas són una peça preciada i exquisita.
A en Francesc li van agradar, jo gairebé haguès preferit una altre part del peix, la textura greixosa no em va acabar de convèncer gaire, però havíem de provar.
image
- Assortiment de postres Barhaus.
Sota aquest títol ens podíem esperar qualsevol cosa, i la veritat és que va ser un postre molt complet i saborós: gelat de mató amb mel, mini coulant i fruita del temps.
image
En concret aquest era dels menús de 27€. Una bona ocasió per tastar els plats de Barhaus, amb un personal molt atent i amable. Sens dubte, un lloc per tenir en compte a la ciutat.
image