dissabte, 2 de febrer del 2013

Pizzeria La Scala

Ja us hem comentat en alguna ocasió llocs on poder anar a fer una pizza o, en el seu defecte, restaurants italians a la ciutat. Un cas va ser Golositalia, i també Pizza Nova.
Els típics llocs on anar a la majoria de ciutats són els restaurants tipus Trastevere, La Tagliatella i Il Pastificcio, tots de la mateixa marca.
A Tarragona d'aquests n'hi ha uns quants, de fet en Francesc m'explica que un dels primers estava situat més avall del carrer Unió, i que un cop ja tenia feta una clientela es va desfer de la marca i va quedar com un restaurant italià del mateix estil però amb nom propi, La Scala.
image
A la web de descomptes Groupon va sortir un val descompte per anar a fer un menú sense límit de pizza, és a dir, un entrant i tantes pizzes com poguessis menjar amb la beguda, per 19€ la parella.
Si mai heu estat a algun d'aquests restaurants o de l'estil és obvi que amb un entrant i una pizza ja vas molt ben servit, així que la barra lliure de pizzes deu ser o per a gent amb molta gana, o molta gula! Si ho heu fet, expliqueu-nos què tal!
Hi vam anar un dia al migdia aprofitant una escapada de compres nadalenques pel centre.
Ens van donar a escollir entre unes amanides i sopa. En Francesc va demanar sopa, i jo una amanida amb patata, poma i pernil dolç. Estava bona, però amb un toc "diferent" no sabria definir si cap a bo o cap a dolent.
image
image
D'entre les pizzes, en Francesc es va decantar per un calzone, i jo per una barbacoa.
image
image
Ja veieu que el menjar és abundant, i que tampoc té més misteri, però si que us diré que la pizza em va agradar molt més que les de La Tagliatella, aquesta també era fina però estava cruixent!
La decoració i l'ambient molt tranquils i acollidors.
Crec, que si hagués de fer una pizza escolliria abans La Scala a les citades sota una mateixa companyia.