dilluns, 4 de febrer del 2013

Restaurant Macarrilla (Cambrils)

Avui us volem parlar d’un restaurant situat a Cambrils.
Es tracta del Restaurant Macarrilla, al carrer de les Barques. No confondre amb el restaurant Xavier Macarrilla, també a Cambrils però situat al passeig marítim.
És un lloc de típic menjar casolà, cuina i tracte propers. La veritat és que vam sentir que la majoria de les taules eren clients de sempre.
Vam adquirir un val descompte a través de Groupon per un menú complet a 23€ amb música jazz “en directe”. No és que la música jazz ens apassioni, però el menú venia així.
El menú ens donava dret a un entrant, primer, segon plat, postres i beguda. Com que a la web, quan compres el menú ja pots veure quins serien els plats, ja portàvem una mica la idea d’allò que ens hagués agradat demanar.
Però la sorpresa va ser que quan vam arribar al restaurant, no ens van suggerir cap dels plats que havíem llegit al menú, sinó alguns dels plats del restaurant.
La veritat és que, tot i així, no vam sopar pas malament. Tot va començar amb uns entrants: un “xupito” d’autor, un vol-au-vent i un empedrat.
image
De primer vam escollir amanida de xató, i de segon vam tastar canelons de marisc.
image
image
Per postres, una crema catalana i un milfulls de nata i crema, vam posar fi al menú.
image
image
La vetllada amenitzada per un home que toca el saxo amb una base de fons que surt del seu ordinador.
La veritat és que vam seure a les taules que hi ha a l’entrada, a tocar de la barra, potser un lloc una mica de pas. No s’estava malament, però el pobre saxofonista acabava quedant una mica al mig del pas de clients i cambrers, gairebé sense saber com i on posar-se.
Va ser un menú complet en un entorn agradable, que a més podeu complementar amb un passeig vora el mar, sempre i quan el temps acompanyi.
Sapigueu que el restaurant ofereix menús per 15€ per persona on podreu tastar tant els productes que oferien a la web com els que vam tastar nosaltres.