dissabte, 25 de maig del 2013

Che Burritos (Barcelona)

Avui us volem parlar d'un restaurant situat a la zona de Sarria de la ciutat Comtal, es tracta del “Che Burritos”. Segurament direu que es tracta d'un típic restaurant mexicà, doncs si i no.
On està la peculiaritat d'aquest local, doncs en els seus propietaris, una parella on l'home es búlgar i la muller uruguaià. I com es que han acabat muntant un restaurant mexicà? Doncs molt simple, van mirar pels voltants del barri i van adonar-se que no hi havia cap restaurant d'aquesta tipologia, i d'aquí que es decantessin per aquest tipus de menjar, això si, afegint el toc particular de les nacionalitats dels seus propietaris.
image
En aquest local podreu menjar els plats típics mexicans, Burritos, fajitas, ... però no en la seva vessant de fast food, tot el contrari un plat ben elaborat i saborós.
El toc búlgar el podreu trobar en els acompanyaments, podreu tastar cervesa d'aquell país europeu, però sens dubte una de les especialitats de l'indret es el iogurt búlgar, una mescla de derivat làctic amb galetes triturades que jo al menys personalment us recomanaria que el provéssiu.
image
És un local molt petit i molt càlid a la vegada, i si et deixes, el propietari et farà l'estona del menjar molt agradable. Nosaltres vam sortir d’allí amb una terrina de iogurt de regal.
image
El preu? Com us hem dit abans, no es un mexicà de fast food per tant el preu no serà mínim, però tampoc escandalós per la qualitat del que pots menjar.
image
Si aneu, no deixeu de comentar-nos la vostra experiència.