dijous, 1 d’agost del 2013

L'Arrosseria (El Serrallo)

Avui us volem parlar d’un restaurant situat al barri marítim de la ciutat de Tarragona, L’Arrosseria. Potser no és el més important de la zona, però si que és un dels llocs més econòmics que podem trobar en aquest barri, i per un arròs ràpid és un bon indret.
Nosaltres hem anat dues vegades recentment, curiosament totes dues mitjançant un val descompte que vam poder adquirir a la web Groupon.
image
Oferien en totes dues ocasions un primer plat a escollir entre amanida, calamars o musclos, i de segon una paella, carn o peix a escollir. Al tractar-se un restaurant del port vam agafar en totes dues opcions l’especialitat de la casa, arròs. Tot això per 25 euros dues persones, no està gens malament oi!
La paella la podíem escollir entre caldosa o no, ens vam decantar per una paella marinera convencional, i la veritat és que es un lloc on es menja força bé.
image
El lloc és tranquil, no està massificat, i podeu escollir entre menjar a la terrassa exterior o dins el local. Disposen d’un entresol molt tranquil, i refrigerat per casos de calor extrema.
image
El primer cop vam fer l’àpat al migdia, mentre que la segona vegada vam anar de nit. Potser a nosaltres ens agrada més fer un bon arròs al migdia, però a la nit també ens va caure al cos de meravella.
image
Ja sabeu si voleu menjar al Serrallo i sortir una mica dels restaurants típics on potser us deixareu una bona pasta, l’Arrosseria és un abona elecció.