divendres, 13 de desembre del 2013

Racó del Carnívor (Tarragona)

Sou de bon menjar? O millor dit, sou de molt menjar? Doncs avui us parlarem d’un restaurant que us anirà com anell al dit, es tracta del Racó del Carnívor, local situat als voltants del centre de Tarragona, que podreu menjar tot el que vulgueu a un preu molt assequible.

No és un buffet lliure, sinó que és un restaurant tradicional on el seu plat fort són les “costelles a dojo”.

image

Que vol dir aquest concepte de “costelles a dojo”, molt simple, tu pagues per un plat de costelles (amb la seva patata al caliu i una mica d’amanida) i si te les acabes pots demanar més costelles de porc, i així fins que el teu cos digui prou.

Aquest plat no té un preu massa elevat, 16 euros, una mica més que un buffet lliure, però també s’ha de dir que la qualitat és molt diferent, la carn, així com les salses que acompanyen tant a la carn com a la patata, són molt bones.

A part de les costelles, també podreu torbar més varietat de carn, que si “pinxitos”, ..., però en aquests casos no es pot repetir.

image

Si aneu varies persones i tots mengeu costelles, al final de l’àpat és pot veure una imatge bastant peculiar, ja que les restes d’ossos és van posant en un plat situat estratègicament al centre de la taula. Si sou aprensius no mireu la següent imatge ;)

image

Què? us animeu a menjar “costelles a dojo”, en quedareu ben servits!