dijous, 20 de novembre del 2014

Escapada a Lloret i Tossa de Mar

Recentment vam anar a passar un dia de tardor a la Costa Brava, més concretament a les localitats de Lloret i Tossa de Mar.

Lloret de Mar és un municipi de la comarca de la Selva, a la província de Girona, a la Costa Brava. Està dotat d'unes platges excel·lents de sorra granulada. Posseeix també unes magnífiques vistes al castell en un extrem i l'altre el monument a "La dona Marinera" que representa el patiment de les dones esperant la tornada dels seus marits pescadors.

Tossa de Mar és un municipi situat a la comarca de la Selva, i la seva ubicació a la Costa Brava fa que sigui una destinació turística important.

Els Jardins de Santa Clotilde és un petit parc situat a la localitat de Lloret de Mar (Girona) des d'on es pot veure una petita porció de la Costa Brava.

Gràcies a la ubicació d'aquests jardins, just enganxat a la costa, es pot tenir una bona visió, i com no, lloc ideal per a realitzar alguna fotografia, com la següent:A la següent imatge us mostrem la platja principal situada al passeig de la vila de Lloret de Mar.A continuació us mostrarem una fotografia del casc de la Vila Vella de Tossa de Mar.


La Vila Vella de Tossa de Mar, la vella ciutat, que és totalment envoltada per una muralla medieval amb quatre torrasses i tres torres cilíndriques de vigilància. La Vila Vella domina la Badia de Tossa amb les seves platges blanques des 70 metres d'altura i ofereix simultàniament una vista panoràmica sobre Tossa de Mar i les muntanyes de la Selva. Avui, la vella ciutat és classificada monument històric i allotja diversos monuments que expliquen la història de la ciutat catalana tan rica en tradicions.

La nit queia, així que realitzi següent fotografia on es veu l'horitzó a la Costa Brava.