dilluns, 8 de desembre del 2014

Yokohama wok (Tarragona)

imageAvui us volem parlar d’un restaurant japonès, el Yokohama Wok, situat al carrer de l’Arquebisbe Josep Pont i Gol de Tarragona.


Aquest restaurant no és el típic wok que has d’anar a buscar el menjar ja preparat en les taules centrals, no pas, et serveixen a la taula, que sempre es d’agrair.


Tot i que és tracte d’un bufet lliure té una restricció, que com a màxim cada persona pot escollir 15 plats. Tot i que pot semblar a priori que no són masses, no es cert, nosaltres mai hem aconseguit arribar als 10 per cap.

Et donen una llista on es reflecteixen més de 60 plats a escollir, que si fideus, arròs, makis, sushis, tempures i altres plats típics que trobareu en qualsevol wok asiàtic. Haureu d’escollir 5 plats com a màxim per persona, amb un total de 3 rondes, d’aquí surten els 15 plats en total per comensal. Tranquils no us quedareu en gana.


El fet de que els plats els vagin fent al moment de que els demanes, evidencia que no et trobaràs qualsevol cosa recalentada de fa dies, o al menys així dóna la impressió.


Nosaltres hem anat ja uns quants cops i dels restaurants japonesos que trobareu a la ciutat de Tarragona, sens dubte és dels més recomanables, així que si no el coneixeu, que ja podria ser perquè no es troba en una zona de massa pas, no hi dubteu i deixeu-vos caure un moment. Entre setmana costa 11 euros, mentre que el cap de setmana el preu augmenta fins els 14, tot i que en cap de setmana la carta de plats s’augmenta en uns quants productes que no trobareu entre setmana. Tot i aquest fet, eviteu el pagar els 13 euros de més.

image