diumenge, 8 de novembre del 2015

Tàrraco tapes de tardor 2015

S’ha acabat una nova edició del Tàrraco Tapes de tardor i nosaltres hem sortit a provar unes quantes. En concret 4 d’entre les més de 50 que havien per tota Tarragona.
Vam començar amb el restaurant Boicois, un lloc molt ben decorat i amb estil que va resultar que està regentat per xinesos, sí! no tots els bars xinesos són “cutres”!
Aquí vam provar una cosa ben peculiar, una imitació d’ou trencat que ens va sorprendre gratament.

image

Després vam anar a la Nova Taverna on vam menjar la tapa anomenada ‘La Bomba’. No cal dir gaire més ja us imagineu de que es tracta aquesta tapa, combinació de patata amb carn de boví amb una salsa picant que s’havia d’injectar dins la bomba.


Tot seguit vam anar al Capuccino de la Plaça de la Font per provar un ravioli cruixent de botifarra de Perol. Aquesta no ens va agradar gens, primer de tot no era gens cruixent i la botifarra deixava molt que desitjar.


image


I per últim vam anar al Piscolabis on servien un farcellet de pasta brisa farcida amb llonganissa. La millor tapa de les que vam provar, no és tan original com l’ou trencat inicial però d’un gust molt saborós.


Nosaltres ja estem esperant l’edició del 2016, bé nosaltres esprem totes aquells esdeveniments on es pugui menjar bé!