dimarts, 27 de desembre del 2016

El Quadern a Lanzarote

L’Illa de Lanzarote és un bon lloc per desconnectar de la civilització, i amb això no vull dir que no hi hagi gent en aquella illa, sinó que simplement es va a un altre ritme. Aquest va ser el lloc escollit per nosaltres després de l’enllaç, el que ve a dir-se la Lluna de mel. Lloc escollit per poder desconnectar i visitar alguna cosa, i aquestes dues coses les compleix perfectament Lanzarote.

Desconnectant del món
Polsereta de tot inclòs en l’hotel Hesperia Playa Dorada per gaudir de la tranquil·litat del resort i del bon temps. Habitació amb vistes a la platja on si alçaves la vista fins i tot es podria veure Fuerteventura.


Lloc paradisíac però a la vegada molt diferent al que estem acostumats a veure per les nostres terres.


El Gran Tour

El Gran Tour és una excursió organitzada pels touroperadors de Lanzarote consistent en veure les coses més importants de la illa. Nosaltres vam voler contractar-la per així en un dia visualitzar el més rellevant.
Aquesta excursió amb autocar inclou les visites als següents llocs: 

Jameos del Agua

Zona vinícola de La Geria

Passeig en camell, ells li diuen camells però son dromedaris ;)

Parc Natual del Timanfaya

Lago verde

I molt més llocs interessants que et fan viure un dia molt intens gaudint de la bellesa que té la illa de Lanzarote.

En ruta

En l’anterior apartat us mencionàvem el que vam veure amb l’excursió organitzada des de l’hotel, però per acabar de veure una altre illa vam decidir llogar un cotxe per anar al nostre ritme.


Mercat setmanal de Teguise, antiga capital de Lanzarote.


Amb el cotxe ens vam recórrer tota la illa i fins i tot ens va donar temps de visitar la illa de La Graciosa situada al nord de Lanzarote..... una illa que encara no coneix l’asfalt en els seus carrers.Sino heu visitat Lanzarote, esperem que amb aquests darrers tres posts us hagin vingut ganes de fer-ho, ja que és un lloc que no tenim massa lluny i que us donarà unes visions d'un paissatge ben diferent al nostre.