dissabte, 15 de desembre del 2018

El Quadern a Madrid

El passat pont de Novembre vam anar a Madrid, 4 dies on teníem ganes de visitar la ciutat així com els seus voltants.


El primer dia d’anada vam parar a Guadalajara, petita ciutat que no esperàvem gaire d’ella i que ens va sorprendre gratament. Molt neta i ben cuidada ens va servir per descansar del viatge i gaudir d’un bon dinar al restaurant “El Buen vivir”, us el recomanem si passeu per allí, ja que es menjar molt bé i de bon preu.


A mitja tarda vam arribar a Madrid i després de registrar-nos al hotel vam anar cap a la Gran Via, ja que allí ens havien regalat entrades per l’espectacle del “Rei León”. Si heu vist la pel·lícula animada ja sabreu de que va la funció, ja que durant les més de dos hores de l’obra, la funció simula molt bé el llargmetratge.


Després d’això vam fer una passejada pel centre i vam acabar picant al Mercado de San Miguel.

El dia següent vam voler fer una escapada cap a Toledo, no havíem estat mai i aprofitant que estàvem pel centre de la península ens vam apropar per passar unes quantes hores. Visita guiada pel centre històric, menjar típic al “Mesón JJJ", per acabar al Mirador del Valle quan el sol ja havia deixat l’horitzó.


De tornada al centre vam sopar a “La Hummuseria”, al barri de Chueca.

El tercer dia vam fer un típic dia a la capital, esmorzar xurros amb xocolata a la “Cafetería Valor” i entrepà de calamars a “El Brillante”.


Vam visitar: Plaza Mayor, Convento de las Carmelitas Descalzas, Ayuntamiento, Plaza de Oriente, ...... Cripta de la Almudena, Catedral i Palacio Real per fora, Teatro Real, Templo de Debod, ...... Plaza España, Gran Vía, Fuencarral – Chueca, Jardines Sabatini, Jardines del campo del moro, El Retiro, Sol i fins i tot vam entrar a El Corte Inglés.


Com veieu vam visitar els top tens de la ciutat, per acabar sopant al restaurant “Artemisa”, una altre recomanació que us fem si visiteu Madrid.

Per baixar el sopar vam fer una passejada nocturna per: Palacio de Congresos, Cibeles, Neptuno i Puerta Alcalá.


El diumenge era moment de tornar cap a casa, i ho vam fer passant per Aranjuez, lloc on vam visitar el Palacio Real, amb visita inclosa.


Vam agafar forces en un menú a Aranjuez i vam tornar cap a casa per esperar la propera escapada.