dijous, 23 de febrer del 2012

Pessebre de Nadal a La Pineda

Entre torrons, neules, i regals de reis, tothom té un moment per guarnir les cases amb un petit pessebre de Nadal. El que potser no tothom té temps, gràcia i sobretot espai, es la realització d’un pessebre enorme de sorra.

Doncs a la Platja de La Pineda (Vila-seca) es reuneixen un grup d’artistes, enguany ha estat la dotzena edició per construir un Pessebre gegant amb més de 500Tn de sorra.

image

Qualsevol que sigui del Camp de Tarragona coneix aquesta petita tradició nadalenca, així que li vaig proposar l’idea de visitar el pessebre a l’Ana, i ens vam apropar un matí en les primeres dates d’aquest 2012 per realitzar unes quantes fotografies, i perquè no dir-ho, per passar una estona en aquest enclavament tan típic de la Costa Daurada.

image

Ja de pas que ens trobàvem en la Platja de La Pineda, vam anar a prendre la ombra als Pins de Mariscal, una escultura monumental que s’ha convertit en pocs anys com centre de reclam del barri marítim de Vila-seca.

image

No em direu que no vam prendre l'ombra?

image

Per acabar el dia, vam dinar un menú en una de les poques cafeteries-restaurants que durant l’hivern romanen obertes els carrers de La Pineda. Com canvia aquest indret a l’estiu on la massificació de persones canvia totalment la fisonomia del lloc.

Nota, la cafeteria estava regentada per xinesos o pakistanès, ara no me’n recordo, us heu adonat compte de la quantitat de bars que ja no estan regentats per gent de les nostres comarques, ens haurem cansat de fer patates braves?