dimecres, 16 de maig del 2012

Lo Fantàstic (Barcelona)

Fa unes setmanes vam anar a celebrar el meu aniversari.

Volíem aprofitar un val descompte a un restaurant, però no va ser possible perquè no ens van facilitar lloc. Aquest vale ja us l'explicarem perquè encara no l'hem gaudit.

De tota manera, com que anem acumulant vals descompte, teníem aquest altre, del que us parlaré, i ens va semblar una bona opció bescanviar-lo pel meu sopar d'aniversari.

En Francesc va venir des de Tarragona i vam anar a sopar a Lo Fantàstic.

image

Teníem el val a través de Groupon, que ens oferia, per 39€ per a quatre persones: 26 tapes (13 duplicades), dues ampolles de vi i pa gallec torrat amb tomàquet.

Les tapes que vam tastar van ser: braves, xoriço picant, lacón, xipirons, pinxo morú, musclos al vapor, llagostins cuits, truita de patates, fuet, croquetes, olives, formatge i ensaladilla rusa.

El lloc és tranquil i l'ambient és agradable.

Ara bé, l'ordre en que serveixen les tapes és una mica especial. No el vam acabar d'entendre. Van començar amb algunes de calentes barrejades amb fredes, i van acabar amb el xoriço, el fuet i el formatge. Potser a casa nostra, o a la vostra també, haguèssim optat per servir primer les fredes (de menor a major complexitat) i seguir amb les calentes.

Tot i que les tapes són petites no ens vam quedar pas amb gana donada l'abundància i diversitat de tapes. Per a tots els gustos!

Un aspecte a destacar seria el de la beguda. Com he comentat, amb el menú entraves dues ampolles de vi. Nosaltres en vam demanar una i una d'aigua, que ens van cobrar. No és que no ens sembli bé pagar-la, cap problema, però hagués estat un detall haver-la inclós dins el menú, donat que no vam arribar a demanar una segona ampolla de vi.

En resum, un lloc agradable i correcte, però que en principi no repetiríem.